Barion Pixel

ROZHOVOR PRO REDAKCI NFSN

Nový rozhovor s hercem Jaroslavem Duškem – 2. část

Solučasná civilizace vykazuje silné známky rozpadu. Američané nosí na hlavě hrnce rozšiřující realitu, v Brně zřídili gynekologii pro transgender osoby… Jsme těsně před úsvitem nové doby? „Už hrozně dlouho jsme těsně před úsvitem,“ směje se Jaroslav Dušek v pokračování našeho jarního rozhovoru. Mluví o rozvzpomínání se na skutečné schopnosti a autonomii každého člověka. „Ta stará vyčpělá parta se tady pořád snaží vyvolávat strach. Mrtvola taky ještě kope, když odchází,“ komentuje současnou dobu a snahy globálních „elit“.

Zároveň je více a více lidí, kteří tuto hru odmítli a nespolupracují jako oslové se systémem, který místo aby jim pomáhal, jen buzeruje a pokutuje. „Jestli je vaše práce nás buzerovat, pokutovat a omezovat, tak běžte do háje,“ vzkazuje Jaroslav Dušek a připomíná, jak krásné a „zázračné“ věci se dějí, když člověk důvěřuje sobě a svým schopnostem.

Rozhovor má dvě části, první si můžete pustit na tomto odkazu.

Informace o sdílení tohoto videa:

Nadační fond Svědomí národa dává k dispozici link ke stažení a sdílení tohoto videa všem drobným uživatelům pro jejich potřebu na jejich osobních profilech, shlédnutí videa a informací v něm a jeho šíření na sociálních sítích, vždy za předpokladu, že video nebude kráceno a upravováno a vždy u něj bude uveden hyperlink odkazu na naše stránky. V každém takovém příspěvku musí uživatel uvést Nadační fond Svědomí národa jako autora videa. Nadační fond NEDÁVÁ SOUHLAS s REUPLOADEM na jiné kanály a sociální platformy než osobní, obzvláště pak na ty, které duplikují naši službu informovat veřejnost, a provozovatelům uploadovacích služeb. V takovémto případě je možné pouze sdílení na stránkách formou vložení odkazu na naši sociální síť nebo kanál (formou embedování), či hyperlinku na tuto naši stránku s rozhovorem.

Link ke stažení videa naleznete zde:

Link ke stažení z úložiště

Alternativní platformy kde je video dostupné v případě výpadku:

Odkaz na video na Odysee

Přepis rozhovoru: