Barion Pixel

ROZHOVOR PRO REDAKCI NFSN

Rozhovor s MUDr. Soňou Pekovou, Ph.D. – 3. část

„Prohraje ten, kdo si takzvaně dá bobek do kalhot dříve, než je to nutné,“ říká molekulární genetička Soňa Peková v závěrečné části našeho rozhovoru. Pokračovali jsme v otázkách ohledně švejkování a toho, zda nám Jaroslav Hašek před 100 lety dal dobrý návod, jak přežít dnešní dobu. Podle Soni Pekové má systém standardní postup pro zotročení člověka a když se tomuto systému člověk nepoddá, systém se vyčerpá a půjde jinudy. „Užívejte si to absurdní divadlo, které tady teď probíhá. Sledujte všechno se zájmem a bavte se tím,“ vzkazuje Soňa Peková.  

Kdo je MUDr. Soňa Peková, Ph.D.

Soňa Peková vystudovala medicínu, ale už během studia jí to táhlo do laboratoře a po studiích si dále doplňovala vzdělání a začala se naplno věnovat mikrobiologii a molekulární genetice. Letité zkušenosti z vědy, výzkumu a laboratorní praxe v současnosti uplatňuje ve své soukromé laboratoři. MUDr. Peková se dostala do širšího povědomí veřejnosti na jaře 2021, kdy ve své laboratoři jako v prvním nestátním zařízení vyvinula test a testovala na SARS-CoV-2. Stát jí to zakázal a ústy ministra zdravotnictví ji veřejně dehonestoval.

Další vlna dehonestace Soni Pekové se strhla po jejím prohlášení, že virus SARS-CoV-2 je pravděpodobně laboratorního původu, což je dnes v mainstreamu běžně přijímaný závěr.

Události posledních tří let přivedly Soňu Pekovou, jejímž letitým koníčkem je mimo jiné kvantová fyzika, k četbě knih a zkoumání informací mimo mainstremovou vědu z mnoha společenských oblastí. Mimo své práce v laboratoři, kterou má ráda mimo jiné proto, že díky ní pomáhá milovaným zvířatům, se nechce již vědě příliš věnovat. Svou pozornost zaměřuje raději k duchovnímu rozvoji.

První část aktuálního rozhovoru se Soňou Pekovou najdete na tomto odkazu. Druhou část rozhovoru najdete na tomto odkazu.

Informace o sdílení tohoto videa:

Nadační fond Svědomí národa dává k dispozici link ke stažení a sdílení tohoto videa všem drobným uživatelům pro jejich potřebu na jejich osobních profilech, shlédnutí videa a informací v něm a jeho šíření na sociálních sítích, vždy za předpokladu, že video nebude kráceno a upravováno a vždy u něj bude uveden hyperlink odkazu na naše stránky. V každém takovém příspěvku musí uživatel uvést Nadační fond Svědomí národa jako autora videa. Nadační fond NEDÁVÁ SOUHLAS s REUPLOADEM na jiné kanály a sociální platformy než osobní, obzvláště pak na ty, které duplikují naši službu informovat veřejnost, a provozovatelům uploadovacích služeb. V takovémto případě je možné pouze sdílení na stránkách formou vložení odkazu na naši sociální síť nebo kanál (formou embedování), či hyperlinku na tuto naši stránku s rozhovorem.

Link ke stažení videa naleznete zde:

Link ke stažení z úložiště

Alternativní platformy kde je video dostupné v případě výpadku:

Odkaz na video na Odysee

Přepis rozhovoru: