Barion Pixel

PŘÍSPĚVEK NA KONFERENCI

JUDr. Peter Weis: Podanie na medzinárodný trestný súd v Haagu z 12. 4. 2021

Advokát JUDr. Peter Weis v príspevku na 1. ČS konferencii hovorí o podaní na Medzinárodný trestný súd v Haagu kvôli zločinom proti ľudskosti a porušovaniu Norimberského kódexu počas boja s epidémiou covid-19 na Slovensku. Hovorí tiež o nemožnosti zaviesť povinné očkovanie proti SARS-CoV-2 do národných legislatív členských štátov EÚ.

Prezentace ke stažení:

JUDr. Peter Weis: Podanie na medzinárodný trestný súd v Haagu z 12. 4. 2021

Upozornění: Autorská práva k prezentaci náleží výhradně autorovi prezentace. Prezentaci je možno využít k osobním vzdělávacím účelům. Šíření prezentace či jejích částí bez výslovného souhlasu autora je zakázáno, stejně jako jakékoli úpravy či narušení integrity prezentace.

JUDr. Peter Weis:

Peter Weis je advokát a konateľ právnickej kancelárie Weis & Partners.

english version

Covidkon: JUDr. Peter Weis:File to the International Criminal Court in The Hague from 12 April 2021 (in Slovak with simultaneous interpretation into English)

Lawyer JUDr. Peter Weis talks at the 1st Czecho-Slovak Covid-19 Conference about his file to the International Criminal Court in The Hague for crimes against humanity and violations of the Nuremberg Code during the fight against the covid-19 epidemic in Slovakia. He also talks about the impossibility of introducing compulsory vaccination against SARS-CoV-2 into the national legislation of the EU Member States.