Barion Pixel

ROZHOVOR PRO REDAKCI NFSN

Rozhovor s advokátem JUDr. Tomášem Nielsenem, zakladatelem institutu Pro Libertate

„Nátlak na plošné očkování je zářným příkladem toho, jak i tak základní a ústavně i mezinárodními úmluvami chráněné právo na informace a dobrovolnost, je potlačeno,“ říká právník roku 2018 a zakladatel insitutu Pro Libertate. Institut hájí lidská práva a aktivně vystupuje proti nesmyslnosti, neústavnosti a protiprávnosti vládních nařízení a postupů. Tomáš Nielsen v rozhovoru upozorňuje na úpadek svobodné společnosti a demokratických norem v posledních dvou letech. „V roce 2022 bych se chtěl ráno probudit a necítit ten všudypřítomný tlak,“ přeje si.

Doktor Nielsen se spolu se svými kolegy advokáty účastní řady soudních řízení, v nichž žádají zrušení protiústavních opatření ministerstva zdravotnictví. Podávají také trestní oznámení na šiřitele poplašných zpráv, které mají za cíl vyvolávat a udržovat strach ve společnosti.

Výrazným počinem institutu Pro Libertate z poslední doby je založení odborové organizace. Cílem odborů je chránit a podporovat své členy z řad zaměstnanců proti protiprávnímu nátlaku zaměstnavatelů i státu v souvislosti s opatřeními proti epidemii covid-19. „Jsem opravdu překvapen, jakou rychlostí nám roste členská základna, jsou to denně obrovská čísla. Velké množství těch nových členů jsou lidé ze skupin, jichž se má dotknout povinné očkování,“ komentuje Tomáš Nielsen.

Tomáš Nielsen je absolventem Právnické fakluty Univerzity Karlovy. Ke studiu práv ho vedla láska ke spravedlnosti. Líbilo se mu, jak ji vymáhají hrdinové jeho oblíbených dětských knih. Po studiích působil jako šéfredaktor časopisu Technologies & Prosperity a ředitel rozvoje TUESDAY Business Network. Od roku 2006 působí v advokacii, kde se specializuje na internetové a mediální právo, včetně ochrany osobnosti, soukromí a osobních údajů. Zmíněné hodnoty hájí i v insitutu Pro Libertate, který s kolegy založili v roce 2021. Je otcem tří dětí a jako otec i právník ostře vystupuje proti ponižujícím praktikám a diskriminaci dětí, ke které dochází v mnohých školách.

Informace o sdílení tohoto videa:

Nadační fond Svědomí národa dává k dispozici link ke stažení a sdílení tohoto videa všem drobným uživatelům pro jejich potřebu na jejich osobních profilech, shlédnutí videa a informací v něm a jeho šíření na sociálních sítích, vždy za předpokladu, že video nebude kráceno a upravováno a vždy u něj bude uveden hyperlink odkazu na naše stránky. V každém takovém příspěvku musí uživatel uvést Nadační fond Svědomí národa jako autora videa. Nadační fond NEDÁVÁ SOUHLAS s REUPLOADEM na jiné kanály a sociální platformy než osobní, obzvláště pak na ty, které duplikují naši službu informovat veřejnost, a provozovatelům uploadovacích služeb. V takovémto případě je možné pouze sdílení na stránkách formou vložení odkazu na naši sociální síť nebo kanál (formou embedování), či hyperlinku na tuto naši stránku s rozhovorem.

Link ke stažení videa naleznete zde:

Link ke stažení z uložiště

Alternativní platformy kde je video dostupné v případě výpadku:

Odkaz na síť Vimeo

Odkaz na síť YouTube

 

 

One thought on “Rozhovor s advokátem JUDr. Tomášem Nielsenem

  1. Pingback: Zajímavé články a odkazy – ProLibertate.cz

Komentáře jsou vypnuty.