Barion Pixel

příspěvek na semináři

Seminář v PSP ČR: MUDr. Jana Gandalovičová: Nežádoucí účinky očkování mRNA vakcínami v kardiologii – prokázané i potenciální

Kardioložka MUDr. Jana Gandalovičová upozorňuje ve svém příspěvku na chybně provedenou registrační studii, na základě které dostaly nejrozšířenější vakcíny proti covidu schválení k nouzovému použití a následně se jimi plošně očkovalo navzdory faktu, že výrobce už po dvou a půl měsících od vypuštění vakcín na trh věděl o vysokých počtech nežádoucích účinků, včetně 1200 úmrtí. MUDr. Gandalovičová zmiňuje své zkušenosti z praxe, úmrtí některých svých pacientů, vysoké počty náhlých kolapsů a úmrtí mladých lidí všude po světě a skutečnost, že zvýšené riziko myokarditidy a některých dalších kardiovaskulárních komplikací jsou již oficiálně uznanými možnými nežádoucími účinky vakcín.

Vimeo

By loading the video, you agree to Vimeo’s privacy policy.
Learn more

Load video

Prezentace ke stažení:

MUDr. Jana Gandalovičová: Nežádoucí účinky očkování mRNA vakcínami v kardiologii – prokázané i potenciální

Upozornění: Autorská práva k prezentaci náleží výhradně autorovi prezentace. Prezentaci je možno využít k osobním vzdělávacím účelům. Šíření prezentace či jejích částí bez výslovného souhlasu autora je zakázáno, stejně jako jakékoli úpravy či narušení integrity prezentace.

MUDr. Jana Gandalovičová:

Lékařka, kardioložka, členka Iniciativy 21, která se zasazuje za rozumný přístup ke covidu a očkování. Mimo jiné aktivity se spolu s dalšími kolegy postavila proti studii, kterou Pfizer předložil pro schválení vakcín pro děti od půl roku do čtyř let. Zpracovali detailní analýzu, která dokládala, že vakcína není pro takto malé děti bezpečná. Psali na agenturu EMA, do Evropského parlamentu, europoslancům. Jejich argumenty nebyly vyslyšeny.